Hvordan får jeg emballage til mit produkt?

11-05-2022

Ind i informationsalderen har fremkomsten af ​​e-mail og sociale netværk gradvist fået korrespondancen til at forsvinde. Men det betyder ikke, at papir bliver ubrugeligt i informationsalderen. Et design for nylig udviklet af Intelli Paper, der konverterer sedler til en U-disk med alle funktioner, har bragt en ny trend til trykkeriindustrien og i høj grad reduceret genereringen af ​​elektronisk affald.


Hvad er et papir USB-flashdrev? Faktisk er det at indlejre en siliciumchip i midten af ​​mange lag papir og laminere den til en helhed og derefter printe en USB-grænseflade på den for at forbinde dens chips, så et USB-kort bliver færdigt. Papir U-disk kan laves til forskellige typer, såsom trykte visitkort, reklamemateriale,papir gavekortosv. Den har opbevaringsfunktionen som plast U-disk og kan sendes som papir.


Det er tænkeligt, at når du sender dit visitkort og PPT til dine kunder sammen, når du lægger dit barns fødselsdagskort og elektroniske billeder på et stykke papir, kan disse miniature U-diske læses og skrives når som helst og hvor som helst. når du ikke længere har brug for det, river du bare chippen af ​​papiret.


How Do I Get Packaging For My Product?


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik