Hong Kong International Printing & Packaging Fair blev afsluttet med succes

11-05-2023

Hong Kong International Printing & Packaging Fair, som blev afholdt fra den 19. til den 22. april 2023, var en stor succes. tiltrækker købere og sælgere fra alle verdenshjørner. Det er den ideelle platform for virksomheder at fremvise deres produkter og tjenester til potentielle kunder og partnere. Messen fremviste en bred vifte af print- og emballageprodukter, herunder digital print, emballagematerialer, emballageprint og tjenester.

Rigid Set Up Boxes

Vores virksomhed, der har specialiseret sig i at designe og producere gaveæsker af høj kvalitet, tiltrak meget opmærksomhed fra både besøgende og købere.

Foldable Rigid Boxes

Vores virksomhed har været i gaveæskebranchen i over et årti og har etableret et ry for at producere innovative og stilfulde designs. Virksomhedens produkter spænder fra smågaveæskertil store emballagekasser, og de henvender sig til en lang række industrier, herunder kosmetik, elektronik og mad og drikke.


På Hong Kong International Printing & Packaging Fair fremviste vores virksomhed sit seneste design, som omfattede en række miljøvenlige gaveæsker lavet af genbrugsmaterialer. Vores firmas gaveæsker er ikke kun æstetisk tiltalende, men også praktiske, med funktioner som magnetiske lukninger og bånd.


Vores virksomheds repræsentanter var klar til at give besøgende information om vores produkter og tjenester, og de var i stand til at komme i kontakt med en bred vifte af potentielle købere. Xiamen Jingxiong Paper Products Co., Ltd. var begejstret for den respons, de fik på messen, og vi glæder os allerede til at deltage i begivenheden igen næste år.


Hong Kong International Printing & Packaging Fair var en fantastisk mulighed for virksomheder til at fremvise deres produkter og tjenester til et globalt publikum. Med succesen med dette års arrangement er det klart, at trykkeri- og emballageindustrien trives, og vi kan forvente at se mere innovative og miljøvenlige designs i fremtiden.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik